Docenten


Bel nu voor meer informatie

079 8890799

Docente Denise Harkmans

Ik ben Denise Harkmans. Op mijn 15e ben ik begonnen aan de opleiding Dans Artiest in Amsterdam en na twee jaar ben ik overgestapt naar de Musical opleiding op de Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag, waar ik in juni 2013 ben afgestudeerd.

Op de website vindt u meer informatie over de balletlessen, verschillende abonnementen, balletdocenten en nog veel meer! Het is ook mogelijk om bij ons een kinderfeestje te boeken of een workshop te volgen.

Hier ben ik allround opgeleid in de disciplines Dans, zang en Spel. De afgelopen jaren heb ik onder andere meerdere malen mogen optreden in Carré met de voorstelling Bollywood Bijlmer, een ballet gedanst van Hans van Manen in het Muziek theater van Amsterdam, achtergrond opnamen ingezongen voor de Toppers, verschillende kindervoorstellingen gemaakt en gespeeld. Ik heb gespeeld, gedanst en gezongen in meerdere Musicals en heb ik mee gedaan aan Musical Classics in Ahoy. Momenteel geef ik dans- en acteerlessen en ben ik bezig met een kindervoorstelling voor basisscholen.

Tijdens mijn lessen staat plezier voor het dansen voorop. Ieder kind dat graag wil dansen moet hier de kans voor krijgen en hier zo goed mogelijk in begeleid worden. Dat neemt niet weg dat het ene kind het spannender vind dan de ander. Geen probleem, want er hangt geen gedwongen sfeer in de les en ieder kind doet het op zijn eigen tempo. Uitgaande daarvan wordt er naar de eerste proefles gekeken welke groep het beste aansluit bij zijn of haar niveau.