Wat doen wij


Bel nu voor meer informatie

079 8890799

Visie Streetdance lessen:

De afgelopen jaren is de vraag naar streetdance bij het jonge publiek sterk gegroeid. Dit komt mede door de verschillende dansshows die op televisie te zien zijn. Wij als dansschool bieden dan ook met trots onze streetdance lessen aan. Wij proberen de lessen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kinderen door ze spelenderwijs de danstechnieken aan te leren. In de lessen wordt er aandacht besteed aan een goede warming-up, verschillende dansspellen waarbij er gestreefd wordt naar een betere coördinatie van het lichaam en het aanleren van een choreografie.

Voorstellingen

Voor de kinderen en de ouders is er niets leukers dan het laten zien wat de kinderen tijdens de danslessen hebben geleerd. In Zoetermeer zijn wij de enige dansschool met vier optredens per jaar. Tijdens het jaar zijn er twee kijkmiddagen waar de kinderen optreden, één keer afdansen voor hun dansdiploma en de grote voorstelling in het theater. Naast de regulieren streetdance lessen, hebben we ook de streetdance selectie groep. In de selectie groep wordt er nog meer aandacht besteed aan de danstechnieken en wordt er aandacht besteed aan een extra onderdeel performance. Kortom uitdaging genoeg voor ieder kind dat graag wil dansen.

Kledingvoorschriften

De kledingvoorschriften voor de kinderen tijdens de lessen bestaan uit sportkleding en binnenschoenen. Daarnaast is het handig als het haar, bij meisjes of jongens met lang haar, vast zit en dus niet in het gezicht kan komen. Uiteraard is er een mogelijkheid om voor en na de les om te kleden in de kleedkamers en eventueel te douchen. In de kleedkamers zijn witte kasten aanwezig waar de kinderen hun spullen in kunnen opbergen.

Ouders

Voor de ouders is het uiteraard mogelijk om te kijken bij hun kind(eren) tijdens de les, graag alleen tijdens de eerste en laatste 5 minuten van de les i.v.m. de aandacht van de kinderen. Mocht u als ouder even rustig willen zitten terwijl de les bezig is dan kunt u plaatsnemen in onze lounge voor een lekker kopje koffie, thee of een glaasje fris.

Balletlessen:

Naast streetdance, bieden wij o.a. ook nog balletlessen voor kinderen aan. Voor meer informatie over balletlessen kunt u vinden op www.balletschoolzoetermeer.nl. U kunt uiteraard ook een gratis proefles volgen.